آشنایی با انواع شیلد های الکترونیکی

انواع شیلد های الکترونیکی

شیلد های الکترونیکی در اصل برد های مداری هستند که روی یکدیگر سوار شده و قابلیت های سخت افزاری و امکانات جانبی برد های آردوینو را افزایش میدهند. اگر با برد های آردوینو کار کرده باشید قطعا آشنایی نسبی یا کاملی با شیلد های آردوینو (arduino sheild) باید داشته باشید. این شیلد ها نجات دهنده کسیانی هستند که روز انواع قطعات الکترونیکی در دسته های مختلف کار میکنند

شیلد الکترونیکی چیست؟

شیلد های الکترونیکی را میتوان تسهیل کننده کار ها و ارتقا دهنده قابلیت ها و امکانات سخت افزاری برد های الکترونیکی و مدار های مختلف در نظر گرفت. استفاده از این شیلد ها عملا کار های سخت و پیچیده ای مثل سیم کشی و بستن مدار ها را حذف کرده و با کتابخانه ای که هر یک از آنها در دسترس قرار داده اند کد نویسی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

شیلد الکترونیکی آردوینو

گستردگی این شیلد ها در حدی است که تمامی وسایل میتوانند از این شیلد ها استفاده کنند. در حال حاظر رایج ترین شیلد ها عبارتند از شیلدهای وای فای، شیلد ها بلوتوث، شیلد های درایور موتور و LCD. شیلد های بصورت مستقیم با استفاده از پین هایی روی هدر های برد آردوینو نصب میشوند.

انواع شیلد های پرکاربرد آردوینو

همانطور که گفتیم شیلد ها گستردگی بالایی دارند و برای دستگاه های مختلف و برد هایی با کاربرد های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند که در این بخش تعدادی از رایج ترین و پرکاربرد ترین آنها را بررسی میکنیم.

شیلد نمایشگر رنگی

شیلد های نمایشگر رنگی تنها تنوعی که دارند تنوع رنگ میباشد و در سایز و ابعاد، تمامی آنها یک قالب و ساختار یکسان دارند. شیلد نمایشگر رنگی یک نمایشگر ۲.۵ اینچی دارد که میزان شفافیت بسیار بالا و کیفیت خوبی را ارائه میکند. نور پس زمینه نمایشگر سفید با مشخصات ۴LEDمیباشد و ۶۵k رنگ مختلف را در ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل به همراه پیکسل کنترلی اختصاصی دارا میباشد.

شیلد نمایشگر رنگی

شیلد موتور

این شیلد یکی از بردهای توسعه برای آردوینو است و برای راه‌اندازی موتورهای DC یا موتورهای پله‌ای طراحی شده است. این شیلد بر پایه L298P ساخته شده و قابلیت کنترل دو موتور DC یا یک موتور پله‌ای را داراست.

شیلد اترنت

شیلد اترنت برای اتصال برد آردوینو به اینترنت طراحی شده است. با قرار دادن این شیلد بر روی برد آردوینو، اتصال به شبکه با یک کابل اترنت RJ45 و استفاده از دستورات ساده در کامپایلر آردوینو امکان‌پذیر است. از چیپ Wiznet W5100 برای فراهم کردن اتصال به اینترنت استفاده شده است. با استفاده از کتابخانه Ethernet، می‌توانید برنامه اتصال به اینترنت را نوشته و دسترسی به جهان اطراف خود را از طریق اینترنت داشته باشید.

این شیلد دارای درگاه SD-card نیز می‌باشد که برای ذخیره فایل‌ها و سرویس در شبکه استفاده می‌شود. همچنین، این شیلد دارای یک کنترلر ریست است که اطمینان حاصل می‌کند که ماژول به درستی ریست شده است.

arminesrafili
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *